Meteen naar de inhoud
Volledig
Gekwalificeerd

Wie is Cor Schuurbiers wat betreft de kwalificatie.

Op een eerder bladzijde op de site staat wie en wat ik allemaal ben en hoe ben ik gekwalificeerd. ik heb mijn opleidingen vooral genoten uit de cursus  van de JBN en heb daar mijn hoogste diploma’s voor gehaald. Ben ooit begonnen met de jeugdopleiding in Amsterdam ,en ben daarvoor geslaagd, daarna ben ik opleiding leraar A gaan volgen en heb in die periode ook nog extern een jaar lang stage gelopen bij Ati Deijkmeester in Amsterdam om te leren om gaan met kinderen die beperkingen hebben zoals bijvoorbeeld ADHD- ADD – down enz maar ook mensen die ledematen missen bijvoorbeeld of iemand die blind is en noem maar op. Ook voor deze opleiding ben ik geslaagd en ben toen verder gegaan met leraar B de hoogste opleiding die je bij de bond kan halen. in die jaren daarna ben  ik nog aparte opleidingen gaan volgen voor VCP (staat voor VertrouwensContactPersoon) die jaarlijks een bijscholing heeft. Kinderen met problemen of mensen met problemen kunnen bij mij terecht en kan ik kijken welke kant ik ze op kan sturen om de problemen op te kunnen lossen door ze naar een VP (vertrouwenspersoon) te sturen. Ik sta hiervoor aangemeld bij de JBN en bij NSC en NSF.

Ook ben ik een gecertificeerd bedrijf die mensen op mag leiden voor sportinstructeurs voor de Budosporten (zie erkenning op home page)

Dit zijn niet de enigste opleidingen die ik genoten heb, maar dat heeft verder niks met het onderdeel te maken waarin ik Les geef in de Budoschool