Kinderen Judo Groepen

Leer Judo

De kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jarigen leren om samen te werken, met elkaar om te gaan ze leren vallen (valbreken) in de vorm van een achterwaartse val ,koprol, zijwaartse val en voorwaartse val. En natuurlijk wat in een hoog vaandel staat respect te hebben voor elkaar en iedereen moet met iedereen kunnen oefenen. Na een periode van een paar maanden mogen zij hun technieken demonstreren naar de ouders toe door middel van een examen. Dit examen wordt 2 keer per jaar gehouden.

Ook wordt en per seizoen ongeveer door de Budoschool Cor Schuurbiers voor de judokaatjes 18 toernooitjes gehouden juist voor degene die geen wedstrijdervaring hebben, om zo wat ze in de les geleerd hebben toe te passen door middel van deze wedstrijdjes. Door middel van een Puntensysteem verdienen zij dan verschillende prijzen in de vorm vaan vaantjes-medailles en tenslotte een beker

Jiu Jitsu

De kinderen in de leeftijd vanaf 6 jaar  leren om samen te werken, met elkaar om te gaan ze leren vallen (valbreken) in de vorm van een achterwaartse val ,koprol, zijwaartse val en voorwaartse val. En natuurlijk wat in een hoog vaandel staat respect te hebben voor elkaar en iedereen moet met iedereen kunnen oefenen.  Ze krijgen vooral veel te maken met trap en stoottechnieken en ook veel klemmen. De lessen bestaan dus uit Judo-Karate-Boksen-Taekwondo en vooral wat uw kind op straat zou kunnen overkomen om zich daar tegen te ontwikkelen met deze sport om zichzelf te verdedigen Na een periode van een paar maanden mogen zij hun technieken demonstreren naar de ouders toe door middel van een examen. Dit examen wordt 2 keer per jaar gehouden.

Ook wordt en per seizoen ongeveer door de Budoschool Cor Schuurbiers voor de Jiu Jitsuka’s 8 toernooitjes gehouden juist voor degene die geen wedstrijdervaring hebben, om zo wat ze in de les geleerd hebben toe te passen door middel van deze wedstrijdjes. Door middel van een Puntensysteem verdienen zij dan verschillende prijzen in de vorm vaan vaantjes-medailles en tenslotte een beker.

Voel je vrij om in te schrijven voor een Gratis Proefles.