Beste school bij u in de buurt Traditionele
Judo
JIU jitsu
Gratis Proefles!
Beste school bij u in de buurt Zelfverdediging
Trainings
Klassen
Gratis Proefles!
Beste school bij u in de buurt Motivatie
Judo
Coach
Gratis proefles!

WELKOM

ONZE FILOSOFIE
Het resultaat van judo is natuurlijke, moeiteloze actie en het vertrouwen, nederigheid, openheid en vrede alleen mogelijk door een perfecte eenheid van lichaam en geest. Dit is de kernleer van Zen, de basis van Bushido, en onze filosofie.

Budoschool Cor Schuurbiers staat voor kwaliteit en kwantiteit (werken met kleine groepen met veel individuele aandacht).
Veiligheid is onze grootste zorg die voorop staat. Hierbij kunt u denken aan valrichtingen, voldoende afstand van elkaar en goede judokleding.
De kinderen krijgen les op een zeer hoog niveau. Leraar Cor Schuurbiers heeft de hoogste opleidingen met betrekking tot het lesgeven in het judo. Er wordt al les gegeven vanaf 4 jaar. Je bent nooit te oud om te judoën.
Er wordt veel aandacht besteed aan wedstrijden en allerlei overige activiteiten.
Cor Schuurbiers is aangesloten bij de JBN (Judo bond Nederland) en bij de NJJVL (Nederlandse Vereniging van Judo en Jiu Jitsu leraren.

JUDO IS EEN VERDEDIGINGSSPORT
DIE DRAAIT OM RESPECT EN
VERANTWOORDELIJKHEID.
Cor Schuurbiers

Wat We Bieden

nieuwe klassen starten nu!

vanaf 26.25
Kies een klas

Training Programma's

ONZE RESULTATEN IN GETALLEN

Budoschool Cor Schuurbiers is een gerenommeerd en hoog-gekwalificeerd instituut voor verdedigingssporten.
Respect en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Instructeur: Cor Schuurbiers

JUDOLERAAR COR SCHUURBIERS 5E DAN

Regelmatig volgt hij samen met collega’s bijscholingslessen die centraal georganiseerd worden door zowel de JBN als de NVJJL.

Alle reviews

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 6 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Schrijf zelf een review
MENSEN OVER ONS

Check je agenda

kalender-750x394
Blogs

Recente Artikelen

Clubkampioenschappen 4 Juni 2022

Clubkampioenschappen 4 Juni 2022

Dit jaar na een periode van 2 jaar Corona organiseren wij onze jaarlijkse clubkampioenschappen judo en jiu jitsu en is echt voor iedereen toegankelijk, van Budoschool Cor Schuurbiers. Ik probeer iedereen naar kunnen in te delen, maar ze moeten natuurlijk ook nog wel het één en ander zelf doen, kampioen zijn krijg je niet, maar daar moet je voor knokken.…

Herfstvakantie is weer voorbij en vandaag gaan we weer beginnen

Herfstvakantie is weer voorbij en vandaag gaan we weer beginnen

Herfstvakantie is voorbij en we gaan weer beginnen. Beginnen met de trainingen voor jullie examens, voor de toernooien waarvan aanstaande zaterdag alweer gelijk het puntentoernooi en een toernooi in Steenbergen op het programma staan, in November weer het Lintjestoernooi enzv. dus gewoon weer een lekker druk programma. Tot op de mat  Sensei Cor

Judotoernooi in Oud-Vossemeer

Judotoernooi in Oud-Vossemeer

            Vandaag 28 September op een toernooi in Oud Vossemeer deden 6 judoka’s mee van Budoschool Cor Schuurbiers en alle 6 zijn ze in de prijzen gevallen. Zo was er een eerste plaats voor Pim Franken – 2e plaatsen voor Jake Verweij, Siem van Driel, Angelina Keat, Collin van der Tuin en een derde plaats…

Puntentoernooi 23 November 2019

Puntentoernooi 23 November 2019

Zaterdag 23 November is er weer een puntentoernooi georganiseerd door budoschool Cor Schuurbiers en er waren weer leuke partijen te zien van zowel de Judoka’s als de Jiu Jitsuka’s. het volgende toernooi is zaterdag 26 januari 2020 .

papa en mama week

papa en mama week

    Het was een groot succes bij de papa en mama dag op alle locaties. De ouders en de kinderen hebben dan ook wel erg genoten. Sommige hadden door de Jiu Jitsu wat blauwe plekken maar daar is dan ook wel alles mee gezegd. Namens Budoschool Cor Schuurbiers allemaal bedankt voor uw inzet en motivatie.

Wij doen mee met de speculaaspoppenactie

Wij doen mee met de speculaaspoppenactie

  De teller staat al op 60 speculaaspoppen DE LEUKSTE EN LEKKERSTE MANIER OM DE CLUBKAS TE SPEKKEN! September, 2016 – Al jaren zijn verschillende verenigingen zeer actief en succesvol in het verkopen van speculaaspoppen in oktober en november. Deze traditie is kleinschalig begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een lucratieve verkoopactiviteit voor deze verenigingen, die soms wel meer dan 4000…

Roy Meijer Pakt bronzen Medaille op WK in Japan

Roy Meijer Pakt bronzen Medaille op WK in Japan

De Nederlander veroverde in de klasse voor de zwaargewichten (+100 kilogram) een bronzen medaille. Dat deed de Bredanaar door de titelverdediger, Guram Tuchichvili, met een waza-ari te verslaan. De Georgiër had in de kwartfinale Henk Grol uitgeschakeld, Meyer had na verlies in de kwartfinale via de herkansing alsnog de kans gepakt om voor een medaille te mogen judoën. Het betekent…

Kom nu langs voor een gratis Proefles

Kom nu langs voor een gratis Proefles

Tot 12 oktober mag iedereen een gratis proefles komen volgen op 1 van de 4 locaties die wij hebben. Wordt u lid, dan hebben wij een leuke aanbieding voor u. Kom en probeer het gewoon u zal zien dat het heel erg leuk is. Dit geldt natuurlijk ook voor de kinderen.

NIEUW

SEIZOEN